The Balm Nude Beach Palette

posted in: szépségápolás | 0

Egyszerűen megint beleestem egy nagyon amerikai termékcsaládba. Nem tudok mást mondani rá, csak azt, hogy vérprofi.
A nagy amerikai titokra még nem jöttem rá, csak azt tudom, hogy a részletek ismét a helyükön vannak az utolsó simításig és én ezekbe a összetevők rendezettségének nagyszerűségébe szoktam beleesni.

Viszont csak akkor, ha nem lóg ki a lóláb.

Eddig a M.A.C. a Bobbi Brown a Clinique és az Estée Lauder sminkcuccokat használtam az amerikai vonalból, de persze megint berobbant valami, ami ámulatba ejt azóta is minden nap.

Ez pedig a The Balm Cosmetics sminktermékei.

Szerencsére már nálunk is kapható a Corvin Pláza Müller drogériában. Végre valami, ami hozzánk is eljutott…és azt kell, hogy mondjam, a legnagyobb tolongás az én meglátásom szerint a The Balm termékek körül van az üzletben, ami reményeim szerint talán jelzés értékű lesz, hogy igenis kíváncsiak vagyunk a professzionális sminktermékekre és, ha nem is számítunk nagy felvevő piacnak, de szeretünk drága és megbízható termékeket vásárolni.

Most a The Balm Nude Beach palettát szeretném bemutatni nektek. Annyit előre is bocsájtanék, hogy amióta megvettem csak ezt használom, mert annyira élvezem az igazán pigmentekben bővelkedő szemhélypúder palettát.

The Balm Nude Beach Palette

 

Több őszi sminket készítettem vele az üzletben is az egész visszafogott nude-tól az erősebb tónusokon keresztül, mert minden igényt kiszolgál, amire egy melegebb színárnyalatokkal megáldott hölgynek szüksége van és nagyon sokoldalúan variálható, ami minden alkalommal örömet okoz.

Vigyázzatok vele első nekifutásra, mert az adagolás része nem könnyű. Picit hozzáérinted az ecsetet és már elég is. Ezt úgy értem, hogy mivel maximális a pigmentáltsága, ha több festéket felveszel, lehet le is kell mosni, mert nem lehet halványítani és iszonyat tartós fixáló nélkül is.

Amikor viszont ezen a részen túljutsz és elkezded érezni a dolgot, kinyílik a The Balm világa. A gyönyörű szatén finisű festékeket hihetetlen könnyedséggel lehet satírozni és építeni. Bársony szerű bevonatot képeznek a bőrön, olyan krémesen selymes lesz a végeredmény, amit először alig hittem el. Több ötven feletti hölgyet sminkeltem vele és már maguk az anyagok is anti age hatásúak.

Nézzük csak a csomagolást:

Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy irtó cuki…a cég minden terméke ezekkel a régi amerikai retró képekkel szerintem egyszerűen zseniálisak, de érzem például a vendégeimen, amikor megmutatom nekik, hogy először nem veszik komolyan. Pedig méltó rá, mert ez egy igazi professzionális termékcsalád.

…és ami benne van:

Tehát tizenkét darab szemhéjárnyékoló festékből áll, ami négy matt, hat szatén csillogású és két darab csillámos színből áll.

Kiemelném a “Brazen” legsötétebb barnát, azért, mert árnyékolásra teljes egészében elég sötétnek tartom, viszont szemkihúzásra akkor is őt választom, ha az egész sminket egy másik palettával csinálom. Szóval imádom…

A csillámos színeket mozgó szemhéjra próbáljátok ki a Mac fix+-szal lefújt ecsetre ?

A szaténos csilllogásúak pedig a szerelmeim lettek, mert egyszerűen krémes a textúrájuk, emiatt könnyű eldolgozni őket és ilyet lehet velük csinálni:

Smink a The Balm Nude Beach palettával

Lássuk egyenként a színeket:

⁃ Brilliant: matt finisű világos bézs
⁃ Buff: szaténos barack szín
⁃ Brainiac: bronzos pirosas szatén finissel
⁃ Built: aranyló pezsgő, szatén finis
⁃ Bodacious: narancsos barna, matt finis
⁃ Bootylicious: rezes barna csillogó finis
⁃ Babe: világos arany bézs, jeges finis
⁃ Bright: mély rózsaszín, matt finis
⁃ Brave: burgundi, matt, de pici csillámok vannak benne
⁃ Bold: világosbarna, matt finis
⁃ Breathtaking: sötét arany metál finissel
⁃ Brazen: sötét barna, matt finis

 

The Balm Nude Beach Palette

Szerintem minden fillért megért, sőt azt kell mondanom, hogy az ár érték arány itt magasan az érték felé billen.
A termék ára: 11800.- Ft

NEM TESZTELIK ÁLLATOKON!!