budapest-szempilla-epites-muszempilla-3dszempilla-6dszempillaKörülbelül 15 évvel ezelőtt érte el az a trend hazánkat, miszerint már nem akarunk megöregedni hanem fiatalságunkat minél tovább megőrizni. Sokan felteszik nekem a kérdést, hogy mi a titok nyitja... Azt gondolom, a szépség fejben dől el és a belső energiánkon múlik, nem az évek számítanak, de ehhez mindent meg kell tennünk kívülről is, amihez egy szakértő segítségére van szükség. Megfelelő bőrápolás nélkül maximum "szépen" tudunk megöregedni, de nem ráncmentesen.

Mára már közel 20 éve foglalkozom a kozmetikus szakmával, amit volt szerencsém anyukámtól és további, szaktekintélyeknek nyilvánított mesterektől megtanulni. Nagyon sok képzésen vettem részt, itthon és külföldön egyaránt. 

Összefoglalva a munkámat, teljes mértékben a hosszú távú szépségápolásban hiszek. Vendégeim közt - már évtizedekben mérve működésemet - vannak idősebb hölgyek, akik életük során folyamatos rendszerességgel jártak kozmetikushoz és szigorúan esküsznek az esti alapos arctisztításra, a krémezésre és egy jó kozmetikusra. Nekik ugyanúgy meg kell felelnem, mint a korszerű kezelések iránt érdeklődőknek.

Jó böngészést kívánok az oldalamhoz és örömmel várom jelentkezésed!

Felmer Dóra okl. szakoktató kozmetikus