Rétegező bőrápolás

posted in: szépségápolás | 0

Az ázsiai nők titka a rétegező bőrápolás

Az ázsiai nők? Szépek…

Körülbelül ennyi volt, ami a témáról elsőre eszembe jutott. 

Meg az, hogy amikor professzionális kozmetikai cégnél dolgoztam, az a kiemelkedő mennyiség mindig is szembetűnt, amit a cégeink az ázsiai piacon értékesítettek. Azzal is tisztában vagyok, hogy a legnagyobbak ( Lancome, Clarins, Dior…) európai szortimentjei csupán “szeletek” a nagy egészből és valójában az ázsiai szépségápolás egy kis része az, amit Európában  el lehet adni, és még kisebb, amit Magyarországra hoznak. Viszont Korea, Japán és Taivan felvásárol minden készletet. Több lépésből álló rituálé, amit a hölgyek magukon nap mint nap elvégeznek. Így a termékek egyenesen nekik készülnek, az ő igényeik szerint vannak összeállítva.

Mint tudjátok pár héttel ezelőtt a Projekt Showroomban dolgoztam, ahol sok termékcsaládot értékesítettünk, de a kiélezett harc abszolút az ázsiai, úgynevezett rétegező bőrápolás felé billent nyereséggel. Ekkor már igen kíváncsivá tett ez az új őrület, a hét-, és a tíz lépcsős bőrápolás, így belevetettem magam a sűrűjébe, alig vártam, hogy megtudjak valami újat, hadd lelkesedjek újra valami iránt…

Persze nincs új a nap alatt, tulajdonképpen olyan sok újdonságot nem találtam, amit eddig ne tudtunk volna. Kozmetikus munkánk során nagyjából ezt próbáljuk a vendégeinknek átadni, csak mi nem nevezzük sehogy, pusztán logikai úton közelítjük meg.

Szóval a lényeg a bőrbe diffundálás, ami mindig a folyékonyból megy a sűrűbe.

Vagyis a rétegező bőrápolás 7 lépésben:

  • Letisztítás (akár duplán)
  • Tonizálás
  • Esszencia
  • Szérum
  • Maszk
  • Krém (éjszakai, nappali, szemránc)
  • Fényvédelem

Szóval azt kell mondanom, hogy büszke vagyok a vendégeimre, mert sokan közületek alkalmazzátok már a rétegező bőrápolást, sőt van aki külön éjszakai és nappali szérumot használ. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire hálás a bőr ezért a törődésért, aminek az eredménye a csodás, igényes kinézet.

Annyit máris elárulhatok, hogy a pop up boltban természetesen ismét szerelembe estem egy termékcsaláddal, aminek tárgyalásai jelenleg folynak és már tesztelem a termékeket, hogy nektek is tudjak valami új, csodás meglepetéssel szolgálni.

Nagyon szép napot kívánok:

Felmer Dóri