Tripoláris Rádiófrekvenciás zsírbontás

Az igazságot megvallva, testkezelésekkel csak 4 éve kezdtem el foglalkozni, egy olyan vendégem kérésére, aki arckezelő bérletet folyamatosan vett és szeretett volna valami igazán hatékonyat nyár előtt a narancsbőrére.

Az ő biztatására fogtunk bele, először csak az övé, majd szépen sorban szinte az egész vendégkör „lefogyasztásába”, hogy is mondjam, szóval nem csekély eredménnyel...

Az itt látható néhány előtte-utána fotó, melyek szerintem önmagukért beszélnek:

1.,55 éves jógamester vendégem hasikája ( 12 alkalom)

2.,bye bye cellulit- itt nem volt zsírfelesleg, csak narancsbőr. A hölgy 3 liter folyadékot fogyasztott minden nap! (10 alkalom)

3.,50 éves vendégem „szárny” kezelése, tisztító kúrát tartott közben és jó sokat ivott (10 alkalom)

4., 60 éves vendégem csodás térd átváltozása, amihez 6 alkalom volt elegendő. A kúra ideje alatt hetente kétszer jógaórára járt.

Pár szóban leírnom, hogy mi is történt a fenti képeknél valójában:

A tripoláris rádiófrekvencia manapság a legfejlettebb zsírbontó eljárás bőrfeszesítő hatással. A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelésnél a szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés.

Miért nem marad petyhüdt bőr a kezelés után?

Azért, mert a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok egyidejűleg szerkezeti átalakuláson is átmennek a kúra során és fokozódik a termelésük is. tehát egyidejűleg csökken a zsírpárna, fokozódik az anyagcsere, feszesedik a bőr.

Milyen testrészeken alkalmazható?

Fenék, comb, has, hát, toka, térd

Kinek ajánlott?

A legelején azt hittem, hogy csak azoknak hatásos, akiknek a sport és a diéta mellett csak kicsi feleslegük van. Tudjátok, az a „makacs” kis zsírpárna, amitől szinte lehetetlen megszabadulni, de nézzétek csak:

A vendégem szilveszteri partyra egy csinos kis fekete ruhát szeretett volna felvenni, amiből nem buggyan ki az oldalhájacska (5. kép) ...a ruha szenzációsan állt neki, láttam a fotókat.

A rádiófrekvenciás kezelések árát megtalálod az árlistámon!

 

Galéria