Pupa napozótermékek

posted in: szépségápolás | 0

A Pupa Nő öntudatos, képes választani, szenvedélyes és szabad, de ezzel együtt kitartó és hűséges. Tisztában van azzal, hogy mit szeretne és hogy szeretné érezni magát, és elsősorban önmagáért gyönyörű.

Nos, egy ilyen nyitány után lehet, szerencse, hogy csak két terméket próbáltam még ki, de meg kell mondjam az a kettő bingó…telitalálat volt.

Imádom, amikor megismerkedem valakivel és eljutunk abba a fázisba, hogy mesél a kozmetikumairól, a mindennapi rutinjáról, beavat a kis titkokba, amitől ő gyönyörűnek, igazán vonzónak érzi magát. Ugyanis ezek igazi titkok, amit nem minden helyzetben tárunk fel bárki előtt, ehhez igenis bizalom kell. 

 A Pupa-val is így jártam. Idén nyáron eltöltöttem egy hétvégét a lányokkal és egyikük igazi rajongója ezen olasz márkának. Elsősorban egy matt rúzsra beszélt rá, amin totál elcsodálkoztam, mert ilyen tartósságúval előtte még nem találkoztam, de erről még a későbbiekben beszámolok majd.

Viszont az abszolút kedvenc, az igazi befutó ezen a nyáron a Pupa napolajok voltak. Bár tudom, kissé megkésve teszem közzé ezt a tapasztalatot, de igazán tiszta szívvel tudom ajánlani a következő nyárra ezeket a csodatermékeket. 

Minden barátnőm azonnal megvette és bár a világ különböző pontjain nyaraltunk, de a tapasztalatunk ugyanaz volt.

Bronz barnaság és semmi leégés. 

Az én választottam a Pupa Super Spray Invisible Tanning SPF 15 volt, és ez egy szuper csoda. Először is fejjel lefelé is fújható, mert a feje 360 fokban is aktív, tehát kiválóan használható az egész hátunk felületén, már nem kell megkérni erre valaki mást.

Felfújva egy rögtön száradó, nem ragacsos és őrülten jó illatú, láthatatlan réteget képez, annyira, hogy amíg hozzá nem szokunk a használatához, lehet, hogy túladagoljuk, mert olyan, mintha nem lenne rajtunk semmi.

Nem kell külön elkenegetni, mert a spray funkciója tökéletes, tehát egyenletesen lehet emiatt barnulni, nem kell aggódni, hogy sávokban leégünk.

Ami külön a kedvencem, hogy lepergeti a homokot és, hogy vízálló. A cég külön ajánlata a hajra való alkalmazás, ami a sótól és a magas UV-től óvja a hajkoronánkat, de ezt sajnos nem próbáltam még ki, kendővel védtem a fürtjeimet, de annyira megszerettem ezt a terméket, hogy egyvalami biztos a jövő nyáron. A Pupa napozótermékei az utazótársaim lesznek!

Pupa Super Spray Invisible Tanning ára: 4890.- Ft

Minden egyes fillért megért, bátran ajánlom mindenkinek!

A termék parabénmentes és bőrgyógyászatilag tesztelt.