M.A.C. LIP SCRUBTIOUS

posted in: szépségápolás | 1

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer a számat peelingezni fogom, de ez is megtörtént.MAC lip

Eredetileg a problémám az volt, hogy szeles időben nagyon hamar kiszáradnak az ajkaim és mostanában mivel túlnyomó részben matt rúzsokat használok egyszerűen lehetetlen szépen felvinni őket, ha csak egy pici száradás is van a számon. Magamtól persze nem jöttem rá, hogy ebben az esetben egy peeling menyire áldásos lenne, dehát a reklámok ugyebár…

Így beruháztam egy M.A.C. Lip Scrubtious cukor alapú ajakradírra. Többféle árnyalatú és illatú termék közül választhatunk, én a „summer berry” mellett döntöttem, a tégely színe miatt és persze az isteni illata miatt.

mac-lip-scrubtiousElső ránézésre, a szemcseméretét kissé durvának ítéltem meg, de használat közben pont az ellenkezőjét éreztem. Nagyon lágyan fonja körbe a puha, szemcsés édes massza a számat és annyira különleges érzés dörzsölés közben, hogy alig akartam abbahagyni. Utána pedig körülbelül fél órán át érzek egy enyhe kis bizsergést, ami érdekes, friss érzetet ad ad, mindemellett szuperhidratált számra mostmár bátran jöhetnek a kedvenc matt árnyalataim.

Cukros nektár, maracuja, nyári bogyó, édes barnacukor és édes vanília illatokban kapható, nem is lehet választani a mennyei illatparádékból, ami közös bennük az az édes cukorszemcse. A protokoll szerint hetente kétszer kellene használni a megfelelően hidratált ajkakért, ezt kizárom az én esetemben, de egyszer biztosan meg fogom tenni, sőt a vendégeimnek is kedveskedek vele minden kezelés közben a kozmetikában.

Tehát, kedves M.A.C. Lip Scrubtious köszöntelek újonnan az illatszereim között.

Felmer Dóra