MAC Fix+

posted in: szépségápolás | 0
MAC Fix+ sminkfixáló folyadék

M

Volt egy nagy problémám sminkeléskor, mégpedig az, hogy rögtön a felvitel után a por alapú-, vagy a matt finisű termékek igencsak beültek a ráncocskákba és szerintem borzalmas “vonalakat” adtak a bőrnek. Ez olyan szomjas bőr effektus volt, ami egy már nem fiatal bőrt optikailag nagyon megöregít, főleg, ha közelről nézzük.

A kis nanomist desztillálzvíz porlasztó készülékemet használtam az üzletben erre a célra amikor egy kezelés után feltettem egy kis nappali sminket.
Viszont amióta egymásra találtunk a MAC FIX+ -szal, a kis nanomist-em szabira ment.

Már régóta a tudatomban volt ez a termék, mert akkora hype veszi körül, hogy szerintem nincs is olyan aki ne ismerné és persze ez ismét nem véletlen.
Ezen bejegyzéssel inkább azokhoz szeretnék szólni, akik még nem próbálták, de szeretnék és valami hasonló problémával küzdenek, mint amit fent leírtam.

A nevében lévő FIX szócska engem arra enged következtetni, hogy fixálja a kész sminket, ami lehet, hogy így van. Őszintén szólva, az én termékeim egytől egyig magas minőségű, szuperpigmentált sminkszerek, tehát semmi bajom a tartósságukkal, így ezt konkrétan nem tudom megállapítani, hogy tovább maradnak-e az arcomon.
Viszont az alá-, és fölé hidratálás, ha van ilyen kifejezés, mindig nagy problémám volt.

Lássuk először a csomagolását:

Semmi különös, csak a megszokott MAC letisztultság. Szóval egy átlátszó műanyag flakon, fekete kupakkal, benne egy vízszínű folyadék.
Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, egy 100 ml-es és egy 30 ml-es, amit kifejezetten praktikusnak tartok utazáshoz és a táskánkban tartáshoz. A kupakot el lehet fordítani egy bezárt üzemmódba, így biztosra vehetjük, hogy egy cseppje sem fog kifolyni.

Funkcióját tekintve a MAC Fix+:

⁃ Hidratáló hatása az uborka kivonatnak köszönhető.
⁃ Nyugtató hatását a kamilla és panthenol tartalma fejtik ki
⁃ Bőrfrissítő hatása pedig a koffein, zöld-tea kivonatok miatt van
⁃ A sminkfixáló hatása a benne lévő glicerintől lehet

Kifejezetten a szárazabb, kipirosodó bőrökre ajánlott elsősorban, az olajos bőrűek viszont a T zónában vigyázzanak. Viszont a bátor dehidratált bőrűek nyugodtan bármikor, bármennyit, bárhol.

Én tulajdonképpen smink előtt is befújom a bőrt a primer után is valamint a kész makeup felületét is.
Az én problémámat megoldotta, remélem nektek is tud segíteni.

Jó fújkálást kívánok! ☺️

A 30 ml-es termék ára: 3600.- Ft
A 100 ml-es termék ára: 5500.- Ft