M.A.C. Velvet Teddy rúzs

posted in: szépségápolás | 0

 

Azért írok bátran bejegyzést erről a rúzsról és a hozzá tartozó szájkontúr ceruzáról, mert többen mondtátok, hogy a Sleek matt rúzsait megvettétek az Instagram-os posztom után.
Tehát most hadd ajánljak egy igazi téli kedvencemet a bársony macit a M.A.C.-től.

Ezen a télen lett nagy favoritom az amerikai professzionális sminkmárkának a M.A.C.-nek az egyik rúzsa, ami a Velvet Teddy névre hallgat és előre bocsájtanám, hogy nem csak a neve miatt vettem meg ?

Az idei ősz nagy fordulatot hozott az életembe, mert eddig inkább a nude rózsaszínes árnyalatokat preferáltam rúzsok és a sminkek terén viszont most be robbantak a barnák és a rezes árnyalatok mindenféle színmélységben.

Persze a rúzsok terén maradtam a nude-oknál viszont a Mac Velvet Teddy egy átmenet és egy igazi jolly joker is egyben.

Amikor megvásároltam, csak magamnak vettem meg, nem gondoltam, hogy egész télen a vendégeim kedvence is lesz. Tehát, egy matt barnás nude-os meleg árnyalatot kerestem. Ezért esett rá a választásom és megvettem a hozzá illő OAK szájkontúr ceruzával együtt.

A csomagolása a megszokott MAC professzionalitást és eleganciát egyaránt tükröző letisztultságával kerül forgalomba, amit szerintem már nem kell túlragozni, mindenki tudja miről beszélek.

MAC rúzs

 

Ami miatt viszont a Velvet Teddy a kedvencem lett:

⁃ mert a matt rúzsok általában konzisztenciájuk miatt nagyon kiszárítjáj az ajkaimat és nem túl komfortos őket viselni. Ez a rúzs pedig amellett, hogy matt finisű, mégis krémes állagú.
⁃ a másik dolog, hogy több vendégemnek készítettem vele a karácsonyi sminkjét és egytől egyig mindenkinek jól állt.

Ezen utolsó pont miatt jegyezném meg, hogy egy igazi jolly joker fogás. Nagyon érdekes volt, ahogy a különböző bőr-, és ajakszínekkel hogyan keveredett és formálódott majd végül jött teljes összhangba a viselőjével.

Szóval ezt úgy értem, hogy ránézésre egy középbarna árnyalatú picit narancsos-bordós beütéssel rendelkező termékről beszélünk, ami például a sárgásabb és sápadtabb bőrökön inkább a világos rozsdás barna árnyalatával emelkedik ki. Viszont az enyhén barnás, esetleg szoláriumozott bőrűeken inkább a nude-os halványabb barna szín került előtérbe.

MAC Velvet Teddy

 

Tehát nem nagyon foghatunk mellé vele, mindenkinek jól állt és kivétel nélkül mindenkinek le kellett írnom egy kis “cetlire” az összetevőket: Velvet Teddy rúzs és Oak szájkontúr ceruza.

MAC Velvet Teddy

 

Az Oak nevű ceruzáról annyit jegyeznék meg, hogy egy abszolút természetes, de hideg árnyalatú színt hagy maga után és emiatt mutat egytől egyig az összes meleg árnyalatú rúzsommal tökéletesen, tehát más márkákhoz is használhatjátok bátran.

Ez a két termék szerintem biztos nem fog csalódást okozni, szívesen fogjátok felkenni nap mint nap.

Az Oak szájkontúr ceruza ára: kb 6500.- Ft
A Velvet Teddy rúzs: 6100.- Ft