L’Oreal Öl Magique Low Shampoo

posted in: szépségápolás | 0

 

Nem annyira szerettem volna posztot írni samponokról, de most úgy érzem be kell mutatnom egy nagyon hasznos terméket, ami megkönnyíti a mindennapi életemet.

Hosszú hajam lévén kissé problémás a hajmosásom, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen termékeket használok rá és nagyon nem szeretem, amikor túl sokat adagolok valamiből vagy esetleg az adott termék bővelkedik az ápoló anyagokban, mert az elnehezíti és zsíros érzetűvé teszi a hajamat. Ez nagyon csúnya, fénytelen összképhez vezet és viselni is egy kínszenvedés.

Szóval hajmosáshoz az egyszerű, erősen tisztító hatású termékeket szeretem és nem annyira szoktam figyelni az összetételt, mert a bio samponok az én hajamat, főleg a tövét, nem tudják megtisztítani.
Mivel a hajam könnyen zsírosodó, így két naponta meg kell mosnom. Viszont a fejbőröm nagyon érzékeny, így könnyen irritált lesz, ha megizzadok futás közben. Mivel egy héten többször megyek a konditerembe így időt kell szánnom a hajmosásra, ami még elviselhető, viszont a problémám inkább a termékek sokasága, mert a sporttáskám minden négyzetcentimétere ki van használva és szörnyű, hogy egy csomó műanyag flakont szállítok a testápoló, sampon, balzsam, tudfürdő, arckrém miatt.

Most viszont érkezett az életembe egy könnyítés a L’Oréal Elseve Low sampon krém szuper tulajdonságával, ami nem más, mint hogy kettő az egyben, vagyis sampon és balzsam egy terméken belül. Mondjuk ilyen paraméterekkel régebben már találkoztunk, ha emlékeztek a “wash and go” samponra.
A különbség itt abban van, hogy igaz, hogy ez a tisztító és ápoló termék nem tartalmaz szulfátokat, tehát az ápoló hatása számomra erőteljesebb, mint a tisztító, de mindenesetre áldom azt, aki kitalálta, mert nekem időt és helyet spórol és ezt mindig megállapítom a zuhany alatt. ☺️

 

L’Oréal Öl Magique Shampoo

 

Kinymásra egy igazán krémes textúrát tarthatunk a kezünkben, ami miatt első látásra nem gondoltam volna, hogy tisztít valamit, de már első használat után tudtam, hogy a termék az enyém. Az én hajamra körülbelül tíz nyomásnyi a megfelelő mennyiség, kétszer ismétlem a procedúrát és már készen is vagyok.
Eredményként pont azt, és nem többet, kapok, mint amikor sampon és balzsam kombinációt alkalmazok.

Mivel szulfátmentes termék, nem habzik és hat féle virág olajával gazdagított, így az én esetemben a tisztító hatása nem tart több napon keresztül, de pont arra jó, hogy mivel sűrűn mosok hajat, abszolút időbarát a felhasználása és mégis végeredményként jól kifésülhető, szépen ápolt hajkoronát kapok.
Az én megítélésem szerint nem elég arra, hogy csak ezt használjuk minden hajmosásra, hanem egy úgynevezett kiegészítő terméknek ajánlom, amikor szorít az idő és nem tudunk bíbelődni hosszú perceket a sampon-balzsam-sampon-balzsam lépésekkel.

Én már régóta L’Oréal hajsamponokat használok és nagyon vártam a bio vonalat a L’Oreal Botanicals-t, de sajnos nem az lett a kedvencem, hanem maradtam az Elvital Öl Magique-nál. Ez egy mindennapi termékcsalád, megbízható, igazán jól, de kíméletesen tisztító hatással és most ezt az új tisztító krémet simán be tudtam illeszteni a sorba, rendszeresen használom és biztosan újra fogom vásárolni.

 

A L’Oreal Elvital Öl Magique Low Shampoo: 400 ml-es kiszerelésben van
A L’Oreal Elvital Öl Magique Low Shampoo: kb. 2000.- Ft