Kényeztessük férjeinket!

posted in: szépségápolás | 0

Egy csodálatos aromaterápiás termék került forgalomba a PanArom aromaterápiás professzionális kozmetikai cégtől. Várva várt dolog végre, amikor nem csak magunkra, hanem a teremtés koronáira is gondolhatunk karácsonykor kozmetikai célzattal.

Manapság már semmi kétség nincs afelől, hogy a férfibőr is szerető gondoskodást igényel a mindennapokban és pont ezt teszi lehetővé most a Pour Homme termékcsalád. A  Magyar termálvíz, villányi kékszőlő, tölgy rügykivonat, tömjén, szantál, argánfa, rozmaring, vagyis a természet esszenciái sietnek segítségül a fáradt, dehidratált férfibőr kényeztetésére és persze nem elhanyagolható plusz varázslat minden nap illóolajokkal érintkezni…

Azt, hogy ezt a kis bejegyzést megírjam az a pillanat inspirált, amikor a múlthét valamelyik reggelén isteni illatra volt szerencsém ébredni. Nem túlzom el, miután Ő végzett a reggeli tisztálkodási rutinjával, kinyitotta a fürdőszoba ajtaját. Én még az ágyban voltam, és szaglásztam a sötétben. Megkérdeztem tőle, hogy bekapcsolta-e az aromalámpát, de azt mondta, csak a krémet használta… hát, tessék, az aromaterápia visszatért az életembe.

Adok egy kis segítséget azoknak, akik esetleg bizonytalanok a széles termékpalettától. Szóval, ha kedves férj urunk még nem használ semmilyen kozmetikai terméket, de panaszkodik, hogy húzódik a bőre, szerintem a legjobb választás a hidratáló fluidum. Ennek a terméknek a konzisztenciája egy félfolyékony emulzió, ami azonnal beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után fényt, vagy zsíros bőrérzetet. Hatására az apró szarkalábak eltűnnek, a bőr egész nap üde és friss lesz… ha őszinte szeretnék lenni, bevallom, hogy én is szívesen használnám, bármikor magamra kenném, de jelenleg az én bőröm más ‘terápián’ van. erről pedig majd később számolok be.

Visszatérve tehát, amikor párunk ezt a csodás kis elixírt már befogadta, nyugodtan színesíthetjük a palettát  további termékekkel, szerintem én a borotválkozó gélt, majd éjszakára a tápláló krémet fogom javasolni. Azt hiszem a szemránckrém lesz az utolsó a sorban, de végül is azt sem hittem volna, hogy a hidratáló krém ennyire sikeres lesz.

Pour Homme – A királyi elegancia

Imádjuk őket. Velük, mellettük szép az élet: hétköznapjaink sói, ünnepeink fűszerei. Legszebb pillanataink őrzői.

Férfiak, akik irányítanak, döntéseket hoznak, divatot diktálnak, bókolnak, ölelnek, védenek és rajonganak értünk. Férfiak, akiknek karjaiban, tekintetében érezzük igazán Nőnek magunkat
Férfiak, akik megszépítik a mindennapjainkat

Itt megnézhetitek a további termékeket:pour hommehttp://s5.tarhely.com/~aromaman/blog/

Jó ajándékozást kívánok!