Estée Lauder Revitalizing Global Anti Aging Supreme CC Krém

posted in: szépségápolás | 0

Ennek a blogbejegyzésnek a megírására már elég régóta készülök fejben. Kicsit féltem tőle, mert a kedvenc termékemről van szó és tényleg éreztetni szeretném a különlegességét.

Megjelenése óta használom, és már nem is tudom hányszor újravásároltam. Első találkozásunk egy parfümériában történt, ahol az eladó hölgy hívta fel rá a figyelmemet és azonnal, ott az üzletben kipróbáltam. Nem hittem a szememnek amikor belenéztem a tükörbe, hogy egy pici, borsónyi mennyiségtől a bőrtónusom milyen egyenletes, egészséges kinézetét kapott…persze azonnal megvettem és azóta is egyik legjobb barátomként tekintek erre a többfunkciós kis csodára.

Először is, szokásunkhoz híven, nézzük a csomagolást. Jó, igen, ez hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen az elegáns, megszokott halványkék Estée Lauder dobozban egy műanyag tubus található, ami kimondottan mínusz pontot jelent nálam ebben az árkategóriában, de ő áttörte a kritikámat és minden elvárásomat felülmúlt.

Arra kérlek, majd figyelj oda, hogy miután úgy érzed, hogy kifogyott, még a krém 5%-a benne lesz a tubusban, amit egy nem túl elegáns megoldással, egy ollóval tudsz a legegyszerűbben kiszabadítani. 

Illata nagyon enyhe virágillat, de felőlem lehetne bármilyen, az ő esetében ez sem érdekel, mert ez szerelem volt első próbára.

Estée Lauder Revitalizing Global Anti Aging Supreme CC KrémLássuk akkor, hogy mit is tartalmaz az Estée Lauder Revitalizing Global Anti Aging Supreme CC Krém. A konzisztenciáját tekintve egy lágy, puha krém, ami könnyen kenhető, zsírfényt nem viszont enyhén barnás foltot hagy maga után, mint egy alapozó, ha véletlenül hozzáérsz az arcodhoz. Ami a legszembetűnőbb az a színe, ugyanis kékes-szűrkés árnyalatú, amikor kinyomod a tubusból. Amikor ezt megláttam először, még én sem tudtam mire számítsak és lám a bőrre kerülve azonnal felveszi az adott bőrtípus színét. Igen, körülbelül három másodperc kell neki és eredményként egy homogén, egyenletes, zárt pórusú bőrfelszín az eredmény.

Ilyet soha nem tapasztaltam azelőtt, csaknem minden bőrre azonnal illeszkedik és senki nem mondaná meg, hogy valamivel be vagy kenve, szinte második bőrként illeszkedik az arcra. A foltokat eltűnteti, tökéletes hidratálrságot és természetes, üde fényt kölcsönöz, külön kedvencem, hogy optikailag összehúzza a pórusokat. Egyszóval összefoglalva, homogenizálja a bőrt.

Itt megjegyezném, hogy az én bőrszínem nem a legvilágosabb kategóriájú és megkockáztatom, hogy egy világos tónusnak ez téli időszakban túl sötétté válna, de egy próbát mindenképp megér, az üzletben az eladóhölgyek készségesen állnak a rendelkezésedre és felteszik Neked!

Jómagam egy igazi “régi motoros” alapozó rajongó vagyok, tehát én a hideg időszakban primerként használom illetve amikor kutyát sétáltatok akkor reggelente,  van, hogy csak ezt teszem fel. Viszont nyári hónapokban, amikor jövök be a városba dolgozni, semmi mást nem viselek, csak ezt a cc krémet és maximum egy pici pirosítót meg szempillaspirált.

Pár barátnőm használja szintén a terméket és nálunk eddig semmilyen panasz vagy érzékenység nem merült fel, véleményem szerint a termék az utolsó fillérig megéri az árát, többször is megvettem már.

Az ára: 19500.- Ft / 30 ml