Élvezzük a tavaszt!

posted in: életmód, szépségápolás | 0

Az utóbbi években igencsak elszoktunk a farkasordító hidegtől, de idén volt részünk belőle meglehetősen. Nem csoda, ha mindannyian szinte már tűkön ülve vártuk a tavaszt, az első napsütéses órákat. 

Mostani blogbejegyzésemmel kicsit inspirálni szeretnélek az asztrológiai időszámítás szerinti tavaszpont beköszöntével, hogy mi mindent lehet csinálni ebben a szuper időszakban! 

  1. Vizsgáld át a szekrényedet és selejtezz ki minden olyan ruhát, amit már legalább egy éve nem vettél fel. Itt a remek alkalom az adakozásra.
  2. Egyél annyi friss zöldséget, amennyi beléd fér.
  3. Újítsd meg a frizurádat, ha hosszú hajad van, kiváló időszak, hogy picit vágass a végéből
  4. Látogass el a kedvenc butikodba és lepd meg magadat valami szuper púderrózsaszín cuccal
  5. Szerezd be a kedvenc rúzsod matt verzióját. Majd kérd ugyanezt a színt a manikűrösödtől. Én már megvettem a Bobbi Brown True Pink 4 árnyalatát.aromamánia-tavasz
  6. Minden reggel kezdd a napodat frissen préselt gyümölcskoktéllal, nem fogod elhinni jótékonyságát a bőrödre és a hajadra nézve.
  7. Újíts be egy parfűmöt! Én idén tavasszal az Elie Saab-ot választottam a narancsvirág, jázmin, cédrus, rózsa, pacsuli, méz kombináció miatt.  aromamánia-parfüm
  8. Tervezd meg a nyaradat, fordíts majd időt egy tengerparti sütkérezésre.
  9. Igyál kevesebb kávét és több vizet
  10. Eddz keményen! Én profi személyi edzőhöz járok és meg kell, hogy mondjam őrületesen gyorsan lehet így, felügyelet mellett haladni és még nincs késő elkezdeni. 

Felmer Dóri