Diorshow brow styler

posted in: szépségápolás | 0

A jól megformázott szemöldök egy varázslat, hiszen segítségével anti aging hatást érhetünk el. Amennyiben az arcunkhoz mérten a megfelelő forma kerül kialakításra, akkor érezhetjük a lifting hatást azért, mert optikailag nagyobbá teszi a szemünket, szépen megnyitja a tekintetünket.

 Minden évszakban van éppen aktuális trend a szemöldökformákban, de nem biztos, hogy az minden esetben mindenkinek előnyös, próbáljuk tehát az arcunknak a legmegfelelőbbet megalkotni. Persze, a legjobb megoldás, ha felkeresünk egy kozmetikust, aki ránézésre belövi a legjobb formát és színt. Ezután a mi dolgunk már csak annyi, hogy a mindennapi sminkkel frissítsük naponta.

Van erre a célra egy nagy szerelmem a Diorshow Brow Styler. Kétféle árnyalatban kapható, egy világosabb és egy sötétebb barna színben. Az enyém. 001 univerzális barna, ami egy kissé szürkésbarna árnyalatú, ami kiváló a fekete szemöldökszőrökhöz. 

A ceruza egy nagyon elegáns, ezüst műanyag tollban foglal helyet és pici csavarás után bukkan elő a tűhegynyi vékony ceruzafej.

Ez egy nagyon érdekes kis termék, nézzétek meg milyen színt ad a kézem bőrén:http://aromamania.hu/diorshow-brow-styler/

Látható, hogy egy húzásra elég halovány színt kapunk, de ez ne tévesszen meg senkit. Azért van így, mert a ceruza kifejezetten kemény anyagú, de pont ebben rejlik a termék zsenialitása. Az a varázslat, hogy végig kontroll alatt tudod tartani a finom vonalakat, amiket berajzolsz vagy a kis hézagokat, amiket beszínezel. Tehát a színt fel lehet építeni az egészen haloványtól az erősebb kontúrig attól függően milyen alkalomra mit szeretnél.

Nem lehet elrontani a használatát!

A másik végén egy pici, erős kefe található, amivel teljesen homogénné lehet tenni a végeredményt.

Ilyen finom, csodás termékkel ritkán találkozom, már másodszor vásároltam újra.

A Diorshow Brow Styler tartósságáról pedig annyit, hogy nekem makulátlanul fent marad egész nap, bár én eléggé fegyelmezett vagyok e téren és nem fogdosom az arcomat. Ultra tartósnak hirdetik és meg kell, hogy mondjam ezzel maximálisan egyetértek, mert este ugyanabban az állapotban mosom le, mint ahogy reggel feltettem és van, hogy 12 órát a munkahelyemen vagyok, átöltözöm és naponta több alkalommal megy a kezelések előtt a gőzölő, aminek elvileg meg kellene a sminkemet viselnie, de nem teszi.

A termék ára: 9900.- Ft

Minden fillért megért, csak ajánlani tudom.