CLINIQUE take the day off

posted in: szépségápolás | 0

Mivel minden nap sminkelem magamat, ezért mindig nagy hangsúlyt fektetek az esti arctisztításra. Soha nem fordult még elő, hogy úgy feküdjek le, hogy makeup maradványok vannak az arcomon. Viszont elég sokszor előfordult már bizonyos termékeknél, hogy nemcsak a szempillaspirál, de néha még az alapozóm is foltot hagy a törölközőn.

Ezt nem bírom elviselni, ezért nap végén egy külön procedúra amikor vattakoronggal és kétfázisú sminklemosóval tisztítom meg a pilláimat, külön nedvesített arctisztító kendővel pedig az alapozót és púdert szedem le. Ezután következik a hagyományos arctisztító tej,  majd a tonik.

Van viszont egy nagyon profi termék, ami ezt a hosszadalmas letisztítási rutint egymagában ötvözi, ez pedig a Clinique take the day off letisztító clinique-take-the-day-off-aromamánia-felmer-dórabalzsam. Előtte még sosem volt szerencsém balzsam állagú lemosóhoz, talán kissé tartottam attól, hogy túl „nehéz” lesz, így inkább a géleket vagy a habokat preferáltam. Viszont nagyon kíváncsi voltam erre a termékre, mivel csak pozitív visszajelzéseket olvastam róla.

…és igen! Nem véletlenül, bátran állíthatom, hogy az egyik legjobb arctisztító termékkel állunk szemben 🙂

Vegyük először a csomagolást. Ez az ami a legjobban megosztja a felhasználókat, többen írjátok, hogy nehéz vele bánni a csavaros a kupakja miatt. Szerintem pedig ez az egyik különlegessége, igazán egyszerű, de mégis nagyon elegáns hatást kelt.  Más mint a többi, egyszerűen azonnal beleestem ebbe a lila-ezüst kombinációba. Az én fürdőmet feldobja és szerintem tökéletes a tégely mérete is.

Illata sajnos nincsen, én jobban szeretem az enyhe „franciás” púderillatokat, de mivel a funkcióját 100% -ban teljesíti, könnyen szemet hunytam efelett. Konzisztenciáját tekintve egy vajhoz hasonlít legjobban, ami azonnal olvad ahogy a bőr melegével érintkezésbe lép.

A Clinique take the day off egy sminkeltávolító és arctisztító egyben.

Körülbelül Clinique arctisztítóegy diónyi mennyiség elég az arcom és a nyakam letisztításához, tehát azt kell, hogy mondjam, nagyon gazdaságos a felhasználása, ugyanis 125 ml a tégely tartalma. Az adott mennyiséget bemasszírozom, majd melegvízzel vagy egy puha, bevizezett arctisztító kendővel könnyedén lemosom. Semmiféle nehéz érzést, zsírfényt nem hagy maga után, irritációt nem okoz. Sőt, csak tonikoznom kell és máris előkészítette a bőrtömet a további ápoló termékek befogadására. Egyáltalán nem zsíroz és nem szárít.

 

Minden típusú sminket eltávolít amiket én használok, egyáltalán nem irritálja a bőrt, nem okoz égető érzést, nem csípi a szemet. Annyira szépen, tökéletesen tisztít, hogy én nem használok utána micellás vizet sem, csak tonikot.

A Cliniqe take the day off használata után teljesen tiszta és puha bőrkép az eredmény, minden bőrtipusra ajánlott, beleértve az érzékeny, akár aknéra hajlamos bőröket is.

  • Nagy kiszerelése miatt hosszú ideig tudod használni.
  • Nem hagy maga után zsírfényt
  • Nem tartalmaz illatanyagokat, állati eredetű összetevőket
  • Nem kell utána micellás vizet, vagy habzó lemosót használnod.
  • Érzékeny bőrűek is használhatják.

Clinique arctisztítóAz ára: kb. 7490.- / 125 ml  és a termék érdekessége még, hogy Japánban készül,  de nem tudom egyelőre miért van így, viszont ígérem, hogy amint megtudom megírom 🙂

Felmer Dóra