Clinique-Dior concealer

posted in: szépségápolás | 0

Egy kiváló minőségű concealer a legjobb barátnőid egyike lehet, de nekem mindenképp az első helyen foglal pozíciót a mindennapi outfit-emben.

Többféle változatban létezik, mind konzisztenciában, mind kivitelezésében megkülönböztethetjük őket. Létezik tubusos, ecsetes, szivacsos, krémes, rúzs állagú és kompakt.Én úgy választottam az elsőt, hogy elég sok sminkvideót néztem abban az időben és feltűnt, hogy van egy termék, amit szinte mindegyikben megemlítenek vagy használnak, állandó utitársukká vált a híres sminkmestereknek. Ez pedig a Clinique Concealer. Természetesen én is kipróbáltam és le is táboroztam a rajongói körében. Természetesen már jónéhányszor újravásároltam és az összes sminkelő vendégemnek bátran ajánlottam. Még nem hallottam panaszt felőle.

A mindennapok során én kétfélét használok a Clinique-ből az egyik egy ecsetes végű, ami az újabb verzió. Ezt ajánlanám, hogyha kezdő vagy még a szem körüli karikák eltűntetésében és még nincs a megfelelő felhordás mennyiségében kellő rutinod.A végén található a csavar, amivel adagolni tudod a kis ecsetre felkerülő mennyiséget, egy kattanásnyi elég mindkét szem alá, tehát igen biztosan és pazarlás nélkül adagolható. Garantáltan csomómentesen lehet a kis ecsetkével felhordani a festéket, ami kétségtelenül nem fog beleülni a ráncocskákba, egész nap fent marad, nem kenődik, nem foltosodik.

A másik befutóm az applikátoros végű, ez az eggyel régebbi kiadás. Ennek használatához már egy pici rutin szükséges, mert az ujjunkat vagy egy profi ecsetet vehetünk igénybe használatához, mivel az állaga picit sűrűbb és így talán egy fokkal nehezebben kenhető, az előbb említett társánál. A hatás viszont itt is zseniális, ugyanolyan professzionális, mint amit az előzőnél írtam.

Az idei nyáron az egyik nagy felfedezettem viszont az exkluzív Dior Eye Revival, ami egyedülálló a kategóriájában a 20-as fényvédővel, vagyis a szemkörnyékünk garantáltan nem fog megégni és mindeközben még ápolja is ezt a finom bőröcskét a szemeink alatt. Ez a termék egy úgynevezett finom szemkörnyék ápoló krém is egyben.

Azt írják róla, hogy olyan összetevőket tartalmaz, melyek speciálisan a mélyre hatnak, viszont erről a személyes véleményem az, hogy nem kell a bőrbe túlzottan bejutnia egy concealer -nek, mert pont az a lényege, hogy minél tovább a felszínen maradjon.

Az én személyes véleményem erről a kis csoda termékről, hogy borsos ára ellenére sehol nem éreztem, hogy nem ért volna meg minden fillért, mert egy felkenve nagyon finom, szinte súlytalan termék, ami határozottan kisimítja a vonalakat.

Egész nap szuperül tartja magát, egyáltalán nem csomósodik és nem ül be a ráncokba nap végére sem. Nagyon pici mennyiség amit felteszek, ügyesen lehet vele bánni, bár applikátoros a vége. Én a képen látható Clinique ecsettel viszem fel.

Összefoglalásként azt írnám le, hogy ne féljetek, mind a három termék egy tökéletes beruházás. Ha először vesztek én a Clinique ecsetest ajánlom, ha az anti aging a cél, akkor pedig a Dior-t. Egy valami biztos, hogy kiadós termékekről beszélünk és legalább 1 évig tart a mindennapos használat mellett.

A Clinique ecsetes végű ára kb. 8900.- Ft

A Clinique applikátoros kb. 6000.- Ft

A Dior Eye Revival kb. 16000.- Ft