Claudia Schiffer BB primer krém

posted in: szépségápolás | 0

Claudia Schiffer BB primer krém

Nagyon kíváncsi voltam már a napokban, az ArtDeco újdonságaként megjelent Claudia Schiffer kollekciót illetően. Igazság szerint viszont nem igazán tudtam eldönteni, hogy mi lenne az amit azonnal kipróbálnék…
Sokáig csak nézegettem az ex-szupermodell sminkkreációit és abban biztos voltam, hogy adóznék valamit a kortalan szépsége és munkássága tiszteletére, viszont olyan nehezen adom be a derekam ismeretlen dolgoknak.
Ami abszolút, első pillantásra meggyőzött, az a trendi nude rózsaszín, arany és szürke kombinációjú szépséges dobozok és csomagolások voltak, melyek olyannyira ki vannak dolgozva,hogy Claudia beceneve a “Cloudy” miatt, apró felhőcskék díszítenek minden terméket. Egyszerűen el vagyok ragadtatva az ilyen apró részletességgel kidolgozott, pontosan a részletekre adó design iránt, persze örömöm akkor felhőtlen, amikor még a benne lévő termék is elkápráztat a professzionalításával.

Személyesen én elég nehezen csábulok el az új dolgok iránt, annak mindig valami olyan meggyőző dolognak kell lennie, amitől fellobbannak az érzékeim.:)
Mindenesetre ez a kis krémecske azonnal belopózott a szívembe. Ugyanis, van egy nagytestvére az Estée Lauder CC Revitalizing krém, ami évek óta a toplistám első helyén foglal pozíciót, de többen panaszkodtatok az ára miatt. Volt olyan vendégem, aki a blogbejegyzésem után megvette, de csak alkalom adtán használja és akkor is csak primernek egy picikét belőle.

Szóval akkor most bemutatom ezt a kis szuper csodát 🙂

Tehát, a Claudia Schiffer BB krém a csomagolását tekintve abszolút kedvenc a luxuskivitel miatt, az illata is fenséges, ami használat után sokáig érződik az arcon.

Használhatjuk önmagában is, ilyenkor a bőrkiegyenlítő hatását használjuk ki, ami úgy működik, hogy minden bőrszínnel képes elegyedni, mert felveszi annak a tónusát. Amikor elsőre kinyomjuk a tubusból, egy fehér massza látható. Várni kell pár percet az elkenés után és akkor jön a varázslat, az átváltozás.

Felhordáskor ügyelni kell az egyenletességre, mert könnyen foltossá válhat, mivel az elején úgy viselkedik, mint egy sima hidratáló krém, így hajlamosíthat, hogy csak úgy egyenletlenül szétoszlassuk. Viszont, ha kellő mértékben odafigyelünk erre, akkor egy nagyon szép, egységes bőrszínt kapunk tőle cserébe, amit akkor is kényelmesen tudunk használni, amikor csak úgy feldobnánk valamit az arcunkra, de nem szeretnénk nagyobb sminkelést alkalmazni. A nagytestvért az Estée Lauder CC Revitalizing krémet nem kell figyelni a felkenéskor, bárhogyan is csináljuk egyenletes lesz, valamint a benne lévő anti-aging hatóanyagok miatt ad egy kis csillogást és táplálást. A Claudia Schiffer BB krém ezzel szemben inkább mattító hatású.

Viszont, mint primer is tökéletes, bármilyen alapozó alá. Különösebben nem éreztem semmilyen hidratáló hatását, úgyhogy az ő esetében is kiemelném, hogy hidratáljunk alatta. Egy szérum vagy egy hidratáló krém mindenképp szükséges ahhoz, hogy egészséges bőrfelszínünk legyen és ne a primerrel lépjen arcbőrünk először kölcsönhatásba. Az alapozóm a használatával nem “mászik” el az arcomról és egész nap nem kell utána korrigálnom.

Összefoglalva, bátran vásároljátok, igazán megbízható partner lesz a mindennapokban és funkcióját tekintve igen sokrétűen fog szolgálni benneteket.

Mennyisége: 25 ml
Az ára: 8000.- Ft
.