Clarins – Instant Light Lip Comfort

posted in: szépségápolás | 0

Megjelent a Clarins új tavaszi szájfény kollekciója, aminek 2017 áprilistól nálunk is kapható négy fajtája mentolos, mézes, málnás és piros bogyós gyümölcs változatban.

Ezek a finomságok csak illatukban és a színűkben különböznek egymástól, de felkenve semmilyen eltérést nem mutatnak, bármelyiket választod, csodálatosan csillogó ajkak az eredmény.

Illetve a legsötétebb bordón, a piros bogyóson láttam egy enyhe rózsaszín árnyalatot, ami talán picit frissíti az ajak színét, de én a 02-t a málnást választottam, mert kifejezetten csak a csillogás miatt vettem meg.

Személy szerint én nagy rajongója vagyok az olajoknak, legyen az test-, haj vagy arcolaj, emiatt szerettem volna kipróbálni, mi is történik a számmal használata közben. 

A kedvenc szájfényem már évek óta a Clarins Baume Couteur Levres amivel egy igazán “vizes” hatást tudok elérni.

Tehát a mostani esetben a Clarins ötvözte a kedvenc termékeimet, az olajat és a szájfényt, alig vártam, hogy kipróbáljam.

Ami a terméktől várható:

A cég ígérete szerint a szájfényben található növényi olajok koktélja miközben gyönyörű csillogást adnak, ápolják is az ajkakat ragacsos érzés nélkül. A tápláló hatást a telített zsírsavaknak köszönhetjük, melyek nagy mennyiségben vannak jelen a mogyoró-, málna-, és az organikus jojoba olajban. Ezek védik a szájat a dehidrációtól és adnak egy lágy, kényelmes érzést a csillogás mellett.

Most viszont következzen a legjobb rész, amikor kibontjuk a terméket.

Csomagolását tekintve egy nagyon elegáns készítmény, ezt leginkább a csodás arany színű kupaknak köszönhetjük és így kifejezetten illik bármelyik táskámba. Nem a neszesszeremben tartom, hanem becsúsztatom a táskám oldalzsebébe, így bármikor elő tudom kapni amikor szükséges.

Az applikátor meglehetősen vastagnak tűnik elsőre és így elég sok terméket felvesz, azt gondoltam kárba fog veszni a nagyja de persze ügyesen ki van találva, mivel az üveg szája keskenyebb, ami pont lehúzza a maradékot. Így gyorsan kétszer áthúzom a számon és máris kész vagyok.

A konzisztenciája egy meglehetősen vastag zselészerű anyagnak tűnik elsőre, de felkenve olaj állagúvá válik. Kifejezetten könnyű viselni, nem zsíroz, nem ragad. Semmilyen mesterséges érzést nem okoz.

A megszokott Clarins szájfényemhez képest a tartóssága rövidebb, egy idő után egyszerűen beissza az ajkam. Viszont mivel inkább egy ápolótermékről van szó ez azt gondolom természetesnek tekinthető.

Az illata különböző mindegyik fajtának, de ennek semmi jelentősége, úgy, mint a színeiknek sem, nem kell megijedni, nem lesz sárga és kék a szánk! 🙂

Felhasználhatóságát tekintve, mint ápoló termék kiváló a száraz repedezett ajkakra egy peeling után. Esetleg éjszakai ápolásra, ha kifújta a szél az ajkaidat, de a személyes ajánlatom a csodás csillogó szájfény effektus a mindennapi sminkelésed részeként.

Imádom ezt a kis csodát, már nagyon vártam a megjelenését, nem bántam meg, hogy megvettem.

A termék ára: 6300.- Ft