Chanel Tissé Dimensions szemhéjpaletta #272

posted in: szépségápolás | 0

 

Ez egy limitált őszi palettája volt a Chanel-nek és ebbe az igazán mély burgundi lilás színbe első látásra beleszerettem.
A Chanel esetében nem tesztelek és nem próbálgatok, mert pontosan tisztában vagyok azzal, hogy azt fogom kapni, amit látok, de kevesebbet semmiképp.

Chanel #212

 

Pont azon gondolkodtam, hogy az első Chanel palettám 25 éves koromban volt, mára pedig 40 lettem és tulajdonképpen teljesen ugyanazt kaptam, mint akkor. Szóval úgy értem, hogy a csomagolás és a design semmit sem változott.
A fotókon a 15 évvel ezelőtti és a mostani fekete dobozt raktam fel.
Tehát, kinyitáskor előszőr is a fekete-fehér megszokott kartondoboz, majd ezután jön a termék, ami egy fekete bársony tasakban van, nyomott Chanel logóval.
Ezen régen gyorsan tovasiklottam, most pedig egyszerűen elképeszt és őszinte csodálattal tölt el ez a finomság.

Chanel régen és most

…és persze a megszokott csillogó fekete doboz és benne a festékek.
Ezek a színek rendkívül sok pigmentet tartalmaznak, mert egy úgynevezett égetett technikával préselik egymásra a rétegeket, így biztosítják azt, hogy a legtöbb festékanyagot tudjuk felvinni az ecsettel és hosszú órák alatt nem kopik le, nem kenődik el.
Ebből kifolyólag, nem is tudom meddig lehet használni őket, nekem még sosem fogytak el.

Chanel #212

 

A színek balról jobbra:

• felül jobbra: egy sápadt csontszín lehelletnyi csillogással
• Felül bal: középárnyalatú ezüst pasztell csillogással igazi metál ragyogás
• Alul balra: halvány rózsaszín jeges csillogással
• Alul jobbra: közepes mélységű burgundi szatén csillogással, melyek egy enyhe lilás alapon picit rózsaszín ragyogást adnak.

Tulajdonképpen én pont ez utolsó, burgundi szín miatt vettem meg és egyszerűen elkápráztat ez a tónus teljesen.
Nagyon könnyű vele bánni, nem porzik, picit kell éppen csak az applikátort a festékbe mártani és már vihetjük is a szemhéjra.
Annyira egyszerű a felvitele, hogy szinte kéri a füstös hatást. 🙂
Egy jó ecsettel szinte néhány másodperc alatt el lehet érni a drámai tekintetet.
Első ránézésre igazából azt hittem, nem fogom sokat használni, mert túl sötétnek ítéltem meg, de egyszerűen minden nap ezzel készítem a szememet, annyira élvezem.
Ezt a mélylila színt szoktam a mozgó szemhéjam alsó részére felvinni és attól függően, mi a célom -és mennyi időm van- építgetem fel a mélységet. Ha éppen sietek, van, hogy csak egy tusvonalat húzok alulra és felülre egyaránt és nagyon érdekes, hogy a barna szemem szinte egy zöldes árnyalatot kap végeredményben ettől az érdekes, sötét árnyalattól.

Chanel #212 burgundi füstös szemsmink

 

A Chanel szemhéjpalettái nem olyan intenzívek, hogy a mindennapok során egy hordhatatlan makeup-unk legyen, hanem pontosan segíti és megkönnyíti az ápolt és elegáns összhatás elérését. Tehát minden esetben nyugodtan kezébe veheti bárki, bármilyen sminkes rutin hiányában is akár, mert a termék működik és biztosan nem lesz csalódás.
Nem az olcsó kategóriába tartozik, de minimális az anyagfelhasználás vele, nekem még egy szín sem fogyott el soha. Nem azt mondom, hogy egy életre szóló befektetés, de valami olyasmi…

A Chanel paletta tartalmaz: négy különböző árnyalatot és két applikátort
A Chanel paletta ára: kb 18000.- Ft