BLANCHE Málnás testjoghurt

posted in: szépségápolás | 0

 


Szeretnék egy igazi nyári testápoló terméket bemutatni Nektek, de nem igazán szaporítanám a szót, egyből belevágnék a közepébe.
Szóval magamat egy igen csak nagy testápoló felhasználóként tartom számon, de a melegben általában gondban vagyok és csak a hűvösebb napokon használok krémeket a testem bőrének ápolására, mert tudjátok a melegben az a ragacsos érzet…

Nyári hónapokban általában csak testpermeteket fújok magamra, de mindig nagyon hiányzik az érzés, amikor krémekbe mártózom ?

Azt hiszem két fajta nő létezik a krémek szemszögéből. Ugyanis van, aki nem bírja elviselni kicsit sem azt, ha nem szívódik be azonnal és és van, aki kifejezetten a nehezebb, erősebb textúrákat részesíti előnyben.

Tehát akkor íme egy termék ami mindkét oldalnak be fog jönni, sőt véleményem szerint ismét adózhatunk a fiatalításnak is, hiszen a hidratáló összetevőkön kívül igen értékes anti-age hatóanyagokat is felfedeztem benne, de mégis egy igazán könnyed konzisztenciával párosítva.

 

BLANCHE Málnás Testjoghurt

 

Először is kiemelném, hogy nem található benne szilikon, viszont mégis selymes bőrérzetet hagy maga után, ami az olívaoljból kivont lipidekneknek köszönhető. Ezt egy úgynevezett természetes selymesítőként rakják a termékekbe, ami kiváló helyettesítője a szilikonoknak és ugyanolyan puhává, bársonyossá varázsolják a bőrt.

BLANCHE Málnás Testjoghurt

 

A termék olajos fázisának az alapja a jojoba (bio) olaj, ami a kedvenc hidegen sajtolt növényi olajaim egyike, mert 99,9%-ban a zsírsav összetétele a bőr faggyújának összetételével megegyező, tehát felkenve a bőr sajátjaként észleli és magába engedi a többi hatóanyaggal együtt. Ezért nagyon fontos, hogy csak megfelelő minőségű anyagok szerepeljenek az összetevőlista további részében.

Itt ez adott, hiszen gazdagítva van két nagyon különleges, extra összetevővel, amelyek a fiatalító és egyben a hidratáló hatást végzik.

Az egyik a málnamagolaj (bio), ami egy igazi antioxidáns, mivel nagy adagban tartalmaz E és A vitamint, omega3-, és 6 zsírsavakat, fitoszterolokat így segítve a bőrt szerkezetének megtartásához. Hogyha képes mélyre jutni a bőrben, akkor a védelmi funkciót a sejtek szintjén tudja kifejteni.

A másik pedig a feketeribizli olaj (bio), ami képes az oxidatív folyamatok ellen felvenni a harcot, valamint a szabadgyökök káros hatásait ellensúlyozza. Körülbelül 20%-ban gamma linolénsavat tartalmaz, ami képes a szervezetben prosztaglandinná alakulni. Esszenciális zsírsav-, és vitamin tartalma miatt egy rendkívül tápláló olajnak tartom, ami egy igen drága, de kiválóan ápoló hatóanyag.

Ugye, milyen érdekes termék?

A textúrája egy könnyen felszívódó, szinte pille könnyű halványrózsaszín krémecske és az összetevőlistában mégis egy igazi nagyágyú.
Ez a krémkészítés olvasatában azt jelenti, hogy az egyensúly itt is az összhang játékában rejlik, vagyis professzionális szinten ez egy tökéletesen megalkotott terméket fejez ki.

BLANCHE Málnás Testjoghurt

 

Felszîvódása igazán könnyed, mert alapjában véve egy vizes krém, ami szuper hidratáló hatással bír. Nem ragad, nem tapad ránk a ruha a használata után, zsírfényt nem hagy maga mögött viszont egy kellemes, friss bőrérzetet kölcsönöz szinte már az első pillanatban.

Akár egy könnyed parfümöt is használhatunk mellette, de igazából én önmagában szeretem a legjobban, mert egy enyhe málnaillatot áraszt, ami a bőrbe jutása után válik teljessé.
A BLANCHE termékeknek első szaglásra van egy jellegzetes, picit virágos illatuk, amit itt is egyből megéreztem és a felkenés után pár perc múlva előjött ez a finom gyümölcsillat, amit annyira megszerettem…

Egy biztos, nyárra igazán tökéletes választás a maga finomságával és hidratáló hatásával, így ajánlom mindenkinek szeretettel.

Felmer Dóra -kozmetikus-