BLANCHE Hialuronsavas Arcpermet

posted in: szépségápolás | 0

Az elmúlt időszakban szinte semmit nem blogoltam…igazság szerint azért, mert kutató munkát és tesztelést folytattam igen nagy sikerrel a hazai kozmetikumgyártók és forgalmazók háza táján.

Bizonyára láttátok, hogy idén is dolgoztam a Projekt Showroom-mal, a harmadszorra megrendezett BEAUTY POP UP boltban, ahol a natúr-, és természetes bőrápolás az állandó téma. Minden évben olyan hazai forgalmazók-, és kozmetikumgyártók a kiállítók, akik a fenntartható fejlődés alapelvei mentén tenni szeretnének valamit az élőhelyünkért folytatott küzdelemben.

Itt sikerült megállapítanom azt a nagy örömömre szolgáló tényt, hogy egy új lendületet kapott ismét a naturális szépségápolás világ szinten, ami természetesen hazánkat sem kíméli végre. Őszinte örömömre szolgál, hogy egy igazán nyitott gondolkodású, a krémkészítésben nagy szakértelemmel bíró, professzionális szaktudással rendelkező fiatal vállalkozóréteget ismerhettem újonnan meg.

Véleményem szerint azért nagyon fontos, hogy jó kapcsolatot tudjunk fenntartani egy kozmetikumgyártóval, hogy lehetőségünk nyíljon megbizonyosodni szakértelméről, magáról a gyártástechnológiáról és a hatóanyagok beszerzési forrásainak hitelességéről.
Így ismertem meg az egyik legmegbízhatóbb magyar kozmetikummárkát a BLANCHE-t és fejlesztőjét Dani Katát, aki egy pillanat alatt elvarázsolt hatalmas szaktudásával és magas ambíciójával, így engedtem magamat, hogy az alapanyagok és összetevők izgalmas világába kalauzoljon el, miközben testközelből is megismerhettem elegáns kozmetikumait.
Mostmár bevallhatom, hogy egy régi álmom teljesült végre és nyugodt szívvel letehettem a voksomat egy teljes egészében magyar fejlesztésű és gyártású kézműves kozmetikum mellé.

Első körben tehát személyes favoritomként a BLANCHE natúrkozmetikumokat emelném ki, ami pont a 30 feletti igényes, urbánus hölgyrétegnek készült, mint amilyen a vendégeim és jómagam is vagyunk, bár én közben már negyven feletti lettem, de ezek a szuper kis termékek minden elvárásomnak és igényemnek megfelelnek.

 

BLANCHE Magyar natúrkozmetikum

 

Tökéletes design, pompás összetételek, finom illatok amik jellemzik a készítményeket és úgy ítélem meg, hogy egy pici “franciás” finomság is költözött ezekbe a nagyon kedves és igen hatásos kozmetikumokba.
Külön kiemelném, hogy végre egy olyan ízléses csomagolást vihetünk haza, amit bátran használhatunk a fürdőnk ékesítésére, minden nap örömmel nézhetünk rá ezekre visszafogott, trendi, pasztell tégelyekre.
Mindezeken felül a hatóanyagoknak egy olyan effektív kombinációiról beszélhetünk termékenként, amelyek sok éves tapasztalatból születtek és engem az első használatakor levettek a lábamról.
Egyszóval ezek a natúrkozmetikumok csillagos ötösnek számítanak az én olvasatomban és remélem kedvet is tudok csinálni Nektek is a használatukhoz.

 

 

 

Mi már a vendégeimmel hetek óta töretlen sikerrel használjuk és ezennel szeretném bemutatni Nektek az egyből kedvenc termékünket az idei nyár egyik slágerét a Hialuronsavas Hidratáló Arcpermetet.

 

Ez a csodás kis termék a legjobb nyári anti-aging kozmetikum, amivel mostanában találkoztam, nem beszélve arról, hogy többfunkciós hatású.

 

Blanche Hialuronsavas Hidratáló arcpermet

Először is a benne lévő hialuronsav és a bio uborkakivonat az, ami állandó használatával meggátolja bőrünk kiszáradását és tudjátok, azokat az apró, pici felszíni ráncocskákat tűntetik el, amiket a dehidratáltság okoz.


Egyszerű felhasználási tippem, hogy csak dobd a táskádba és a nap folyamán bármikor előkapva totálisan képes újrahidratálni (én a sminkemre is simán fújom, de ez opcionális) a bőrödet.

A magas bio aloe vera és panthenol ( B5 provitamin) kivonata pedig a nyugtató hatása miatt kiváló, így bármikor használhatod, akár nyaralás során is, ha azt érzed, hogy lepirultál és kissé húzódik a bőröd.

A bio zöld tea kivonat adja azt a sok frissességet -és a termék színét- amit azonnal érezni lehet az első fújáskor, szinte fellélegzik a nyári meleg és a városi szmog okozta oxigénhiányos állapotból az arcunk bőre.

 

Egyébként első nap, amikor használni kezdtem, kifejezetten éreztem egy feszesítő hatást a bőrfelszínemen, amit mi sem bizonyît jobban, hogy az utolsó vendégem a nap végén azonnal észrevett és ezt meg is jegyezte. Mostmár az ő táskájában is lapul egy üveg BLANCHE Hialuronsavas Hidratáló Arcpermet. ☺️

BLANCHE Hialuronsavas Hidratáló Arcpermet

 

Ebben a monszun szerű időszakban, ami idén nyáron ránkköszöntött, azt hiszem a leghasznosabb termék, amit az arcápolási rutinunkba egyből be tudunk épīteni mivel egy igazi jolly joker termék, amit bátran ajánlok minden bőrtípusra egyaránt.

A további terméktsztjeim hamarosan érkezni fognak…

Sok szépséget kívánok Nektek addig is:
Felmer Dóra
kozmetikus