Az élet apró örömei

posted in: életmód, holisztika | 0

Mik azok az apró dolgok, amikkel széppé teheted a hétköznapokat? Egy jó kávé, beszélgetés, vagy elegendő én-idő? Cikkemben adok néhány ötletet!

Az egyik “apróság” ami kihat a hétköznapi hangulatodra is,természetesen a szépséged, hiszen ha kívül-belül megszépülsz, az kisugárzik a körülötted élőkre is. Azonban a szépítés önmagában kevés, fontos, hogy lelked a bőrödhöz hasonlóan ápold. Ennek egyik eszköze a naplóírás, amikor kiírod magadból érzelmeidet, vagy éppen jegyzeteled a terveidet és kidolgozod céljaid.

Néha elég, ha egy kicsit több időt szánsz magadra, mint korábban tetted. Az én-idő nagyon fontos, mert nőként sok szerepben kell megfelelnünk, nem mindig jut idő arra, hogy lelkünkkel is törődjünk. Néha egy finom kávé, egy jó beszélgetés, vagy séta, egy spontán mozi az egész napot feldobhatja.

A testünkkel való foglalkozás egyik eszköze a jóga, vagy meditáció, ami szintén sokat ad majd hozzá a boldogsághoz. Egy-egy reggeli jóga-szertartás, vagy esti befelé fordulás napi szinten művelve az egész életérzésedet megváltoztathatja.