Lancome Teint Ultra Idole Stick alapozó

posted in: szépségápolás | 0

Ismét egy csodálatos termékre bukkantam, amit szeretnék most veletek megosztani.
Nem igazán preferáltam sosem a matt hatású alapozókat, mert rendszerint “beülnek” a pici ráncocskákba, de most egy kivételt találtam és már hetek óta napi szinten használom, minden formában kipróbáltam és meg kell mondanom, hogy nem csalódtam, sőt a kedvenceim közé emeltem.

Használhatóságát tekintve, igen könnyen birtokba vehetjük, szinte azonnal, pár mozdulattal gyönyörű arcbőrünk lehet a segítségével. Semmiféle előképzettséget nem igényel a felhordása, szépen tudjuk folt-, és szálmentesen magunkra kenni. Viszont van egy tényező, ami egy matt alapozó használatánál talán még kiemeltebben fontos, hogy minden esetben alá kell hidratálni. Nagyon. Szóval felvitel előtt bőséges szérum, hidratáló és egy primer igen biztos alapot fog adni, hogy órákon át tökéletes legyen a megjelenésünk. Az olajos bőrűeknek pedig nem is tudnék a matt hatásúaknál jobb megoldást elképzelni. Tehát bátran lehet használni a száraztól az olajosig, csak meg kell adnunk az alapozónknak is a megfelelő alapot.

Drága kolléganőmnek a napokban megmutattam a kedvenc alapozóimat és az ő választása kapásból erre a stick-re esett, mert azonnal fel tudta magának is csíkmentesen, teljesen precízen tenni a Sigma F80 kabuki ecset segítségével.

Szóval, igen, ehhez az anyaghoz szükségünk lesz egy profi alapozóecsetre, mert csak ebben az esetben ad maximális fedettséget. Viszont így felkenve, meg kell, hogy mondjam, az egyik legtermészetesebb hatású alapozó, amit mostanában a sors elém sodort…

Először magával a stick-kel pontokat vagy vonalakat kell húznunk az arcunkra és ezután az ecsettel könnyedén szét tudjuk oszlatni ütögető és körkörös mozdulatokkal. Fedését közepesnek ítélem meg, de könnyen építhető, hogyha valamilyen komolyabb sminket szeretnénk készíteni.
(Ahogy így írom, kedvem lenne megmutatni, nem könnyű szavakba önteni ?)

…és akkor most jöjjön ismét a csoda, ami megkülönbözteti ezt a terméket a többitől.

A csoda pedig abban rejlik, hogy többféle módon használhatjuk. Elsősorban alapozónak, majd másodsorban ugyanazt a színt feltehetjük concealer-nek a szemünk alá, szépen felpontozva a gyűrűs ujjunk vagy egy kisebb ecset segítségével.
Ha van kedvünk és pénztárcánk engedi a beruházást, megvehetjük egy kifejezetten sötétebb tónusban is, ami segítségül szolgálhat a kontúrozáshoz, de itt megjegyezném azt, hogy egy krém alapú kontúrvonal eldolgozásához már kell némi sminkes rutin.

Csomagolását tekintve a Lancome Teint Ultra Idole Stick egy nagyon praktikus kis termék, mert körülbelül egy rúzsméretű tubusban van, amit könnyen magunkkal tudunk vinni egy kisebb táskában is. Méretéből és a 15-ös fényvédő faktorából ítélve utazáshoz szerintem pont a legmegfelelőbb társ lesz, bár még csak pár hete használom, tehát erről a tulajdonságáról még nem tudok számot adni.

Összefoglalva tehát a Lancome Teint Ultra Idole Stick a mindennapi sminkrutinunk alapdarabja lehet, mert viszonylag kevés terméket kell felvinnünk egy teljesen természetes, közepes fedés érdekében és egyszerre több funkciót is el tudunk érni a segítségével. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik és egy hihetetlen természetes, lágy arcbőrt eredményez a használata.
Jelenleg még nem tudom megmondani, hogy mennyi idő alatt fogyna el mindennapi használat mellett, de feltétlen ide fogom írni, amikor nagyjából a végére érek.

Próbáljátok ki nyugodtan, egy megbízható, precíz terméket fogtok a kezetekbe kapni, amivel pár pillanat alatt egészséges, friss és nagyon természetes kinézetet varázsolhattok magatoknak.

A mennyisége 9 g
Az ára: kb. 13000.- Ft