Dior Nude Air szérumalapozó

posted in: szépségápolás | 0

Dior Nude Air Szérumalapozó

A vendégeim álatalában arról panaszkodnak, hogy azért nem használnak alapozót, mert félnek, hogy túl vastag, eltömíti a pórusaikat vagy egyszerűen csak azt érzik, hogy túl sok a bőrüknek.

Ilyenkor jövök én…

Nem sokat szoktam magyarázni, hanem egyszerűen a kezelés befejeztével felkenem. És kész.
A termék magáért beszél  miután a vendégem elhagyta a kozmetikát. ☺️

Én egy igazán nagy alapozó rajongó vagyok és az első benyomásom a Dior Nude Air szérumalapozóval egy újabb meghatározó élmény volt. Megláttam, felkentem és megvettem.
Mindenkinek azt szoktam javasolni a vásárlás előtt, hogy vigye fel bátran, majd hagyja el az üzletet, lehetőleg menjen ki szabad térre és vizsgálja meg a természetes fényben. Ugyanis csak ebben a közegben tudjuk biztosan megállapítani, hogy valóban passzolunk-e választottunkkal.
Ahogy az üzletben felkentem ezt a szuperfolyékony alapozót, nem kellett sehova mennem ellenőrizni, mert úgy illeszkedett az arcomra, mint egy második bőrréteg és a színe is tökéletes választásnak bizonyult.
Textúráját tekintve könnyű, mint a víz és lágy, akár a lehellet. A bőrrel érintkezve úgy viselkedik, mint egy szérum és mégis egy erőteljesen közepes fedést ad.
Mindemellett ásványi anyagokat és antioxidáns összetevőket tartalmaz, vagyis egyben hidratálja és fedi is a bőrt. Ez egy igazi anti-aging alapozó minden tekintetben.

20-as fényvédő faktorával véd a nap káros hatásaival szemben. Én egész nyáron használtam, nem volt sok a bőrömnek, nem izzadtam alá és igazán könnyed viselet volt, mint egy bársonyos második réteg.

A Dior elsőként alkotta meg a piacon ezt az anti-aging összetevőkben bővelkedő csodás likvid alapozót és természetesen szerintem tartja is ezt a pozíciót, bár már születtek hasonlóak, de mégsem tudják ugyanezt a hatást elérni.

A csomagolását tekintve nem túl praktikus, én például nem szoktam utazni vele, mert törékeny. Egy 30 ml-es üvegtégely, üvegpipettával. Elegáns, ezüst színű kupakja van, aminél arra kell vigyázni, hogy nehogy túltekerjük, mert könnyen eltörhet és akkor nem tudom hogyan lehet pótolni. Viszont a fürdőszobám ékességeként díszíti a polcot. ☺️

Felhordásként csakis az ujjbegyeinket javaslom, mert a beautyblender-rel nem lehet szépen eloszlatni, az ecset pedig egy az egyben beszívja. Abban az esetben, ha viszont kézzel kenjük fel, csupán négy (!) csepp elég belőle. Nyáron az alapozóecsetemmel próbálkoztam és akkor a mennyiség két pipettányi volt, ami körülbelül négyszeres mennyiséget jelent, de így sajnos az üveg háromnegyedét sikerült elhasználnom. Minden használat előtt alaposan fel kell rázni, mert csak így ad egyenletes, egészséges bőrszínt.

Igen, az ára…szóval, a drágább kategóriába tartozik, de tényleg egy sokoldalú és igen exkluzív szintű terméket kapunk, amiből kevesebb, mint a fele adagra van szükség egy alkalommal, a töredéke árú társaival szemben.

Szóval, szívből ajánlom a Dior Nude Air szérumalapozót és a végén hozzátenném, hogy 4 színben került forgalomba, úgyhogy viszonylag könnyen ki tudjuk választani a nekünk megfelelő árnyalatút, de ne féljetek tanácsot kérni az eladóhölgyektől, készségesen segítenek.

A mennyisége: 30 ml
Az ára: kb 18000.- Ft